Ryanair: Βάζει τέλος στα πολύ φθηνά εισιτήρια - Πόσο θα αυξηθούν

Ryanair: Βάζει τέλος στα πολύ φθηνά εισιτήρια - Πόσο θα αυξηθούν

Απότομη αλλαγή από τον CEO της Ryanair, Έντι Γουίλσον, αναφορικά με τις πτήσεις χαμηλού κόστους.

Αν και τον περασμένο Αύγουστο είχε καθησυχάσει ότι η αεροπορική εταιρεία θα συνέχιζε να πουλάει θέσεις με κόστος «9,99 ή 19,99 ευρώ», σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η Corriere di Torino φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη.

Και έτσι, έξι μήνες μετά την προηγούμενη δήλωση, ορίζει το τέλος της περιόδου «υπερχαμηλού κόστους τουλάχιστον για εισιτήρια στα 9,99 ευρώ». Εξηγώντας ότι, αν και παραμένει «η αεροπορική εταιρεία με τις χαμηλότερες τιμές και με τις περισσότερες συνδέσεις μεταξύ ευρωπαϊκών πόλεων», υπογραμμίζει πως οι «σούπερ προσφορές σήμερα, την εποχή των ακριβών καυσίμων και μετά την πανδημία, είναι δύσκολο να διατηρηθούν». Ωστόσο, προβλέπει «πολύ μικρές αυξήσεις: από 40 σε 50 ευρώ ανά δρομολόγιο και μόνο εντός 3 ετών».

Συνεχίζει εξηγώντας τα σχέδια της εταιρείας στο εγγύς μέλλον: «Το πρόβλημά μας σήμερα είναι να αγοράσουμε περισσότερα αεροπλάνα, αλλά χρειάζεται χρόνος. Αναμένουμε 50 για το καλοκαίρι και 131 τα επόμενα χρόνια. Μεγαλώνουμε με ένα εναλλακτικό επιχειρηματικό μοντέλο που έχει γίνει κυρίαρχο στην Ευρώπη σήμερα. Και έχει γίνει έτσι γιατί ο κόσμος θέλει να ταξιδεύει πολύ και φθηνά. Γιατί οι μεταφορές είναι δημοκρατικό γεγονός και πρέπει να προστατεύονται».

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE