Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον β γύρο ο Α. Δημητριάδης

Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον β γύρο ο Α. Δημητριάδης

Δημοσιογραφική Διάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τοποθετηθεί για το ποιον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας στον β γύρο των Εκλογών, θα παραθέσει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αχιλλέας Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το «Σίγμα», ο κ. Δημητριάδης θα αναμένει και το ποσοστό που θα λάβει στις σημερινές εκλογές, για να διαπιστωθούν και οι δυνατότητές του για δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος ή κινήματος.

Όπως μετέδωσε το «Σίγμα», ο κ. Δημητριάδης θα είναι ευχαριστημένος εάν λάβει ποσοστό κοντά στο 6,5%, ενώ με ικανοποίηση θα αντικρίσει και ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 3,6%, αφού με ένα τέτοιο ποσοστό εξασφαλίζει και εκπροσώπηση στη Βουλή, σε περίπτωση που δημιουργήσει κόμμα και κατέλθει στις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.