Τελική «μάχη» μηνυμάτων από Επιτελεία - Καταγγελίες στην Επ. Δεδομένων για sms

Τελική «μάχη» μηνυμάτων από Επιτελεία - Καταγγελίες στην Επ. Δεδομένων για sms

Μηνύματα sms κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από συγκεκριμένα επιτελεία που τρέχουν να περισώσουν ότι σώζεται μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξαν καταγγελίες για μηνύματα προς τους ψηφοφόρους από οποιοδήποτε επιτελείο, ο Γενικός Έφορος Εκλογών είπε ότι έχουν γίνει κάποιες αναφορές, αλλά για τα θέματα αυτά, όπως εξήγησε, αρμοδιότητα έχει η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο αριθμός καταγγελιών πριν το μεσημέρι ήταν πολύ μικρός και μετά το μεσημέρι αυξήθηκε εκθετικά, δήλωσε στο ThemaOnline η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου.

Σύμφωνα με την Επίτροπο υπάρχουν καταγγελίες τόσο για μηνύματα όσο και για κλήσεις.

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται από Επιτελεία ή μέλη κομμάτων» τόνισε ενώ υπέδειξε ότι κάποιες από τις καταγγελίες αφορούν και για δημοσκοπήσεις και exit polls.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE