«Πλημμύρισαν» οι καφετέριες και τα εμπορικά κέντρα την ημέρα των εκλογών - Δείτε φωτογραφίες

«Πλημμύρισαν» οι καφετέριες και τα εμπορικά κέντρα την ημέρα των εκλογών - Δείτε φωτογραφίες

Στις καφετέριες και στα εμπορικά κέντρα χαλαρώνουν οι Κύπριοι πολίτες, την σημερινή Κυριακή των Προεδρικών εκλογών, με πολλούς μάλιστα να δηλώνουν ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν.

Σε φωτογραφίες που σύλλεξε το ThemaOnline, απεικονίζεται κόσμος, οι περισσότεροι νέοι μεταξύ 25 και 32 ετών, να χαλαρώνουν ανέμελοι σε καφετέριες εμπορικού κέντρου ή και να ψωνίζουν στα καταστήματα.

Παρόλα αυτά, κύριο θέμα συζήτησης, φαίνεται, να είναι οι σημερινές Προεδρικές εκλογές, με πολλούς να αναφέρουν ότι προτίμησαν να μην ψηφίσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE