Εκλογικά κέντρα σε Βρυξέλλες και Χάγη, και πρώτη φορά και στο Λουξεμβούργο για τις Προεδρικές εκλογές

Εκλογικά κέντρα σε Βρυξέλλες και Χάγη, και πρώτη φορά και στο Λουξεμβούργο για τις Προεδρικές εκλογές

Τρία εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν κατά τις Προεδρικές εκλογές στις λεγόμενες χώρες Benelux (Βέλγιο, Κάτω Χώρες, Λουξεμβούργο), ενώ αυτές θα είναι οι πρώτες εκλογές στις οποίες θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με πληροφόρηση από την υπηρεσία εκλογών.

Και στα τρία κέντρα οι ώρες ψηφοφορίες θα είναι 9:00 με 17:00 (τοπική ώρα), με διάλειμμα 13:00 με 14:00.

Ειδικότερα, στο Βέλγιο θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο στο κτήριο της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου στην ΕΕ στη λεωφόρο Cortenbergh στις Βρυξέλλες, όπου έχουν εγγραφεί 306 ψηφοφόροι.

Στις Κάτω Χώρες θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην οδό Suriname στη Χάγη, όπου έχουν εγγραφεί 270 ψηφοφόροι.

Στο Λουξεμβούργο, όπου λειτουργεί εκλογικό κέντρο εξωτερικού για πρώτη φορά καθώς έχει συμπληρωθεί ο μίνιμουμ αριθμός 50 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, το εκλογικό κέντρο θα βρίσκεται στο στο Επίτιμο Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην οδό Jean Baptiste Fresez, όπου έχουν εγγραφεί 66 ψηφοφόροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE