Πάει Λεμεσό για... επαναφορά του +4 η ΑΕΚ - Η πιθανή ενδεκάδα του Όλτρα

Πάει Λεμεσό για... επαναφορά του +4 η ΑΕΚ - Η πιθανή ενδεκάδα του Όλτρα

Στη Λεμεσό ταξιδεύει σήμερα η πρωτοπόρος ΑΕΚ, για να αντιμετωπίσει στο Τσίρειο την Καρμιώτισσα (15:00) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μία δύσκολη έξοδος, όμως η ομάδα της Λάρνακας είναι πανέτοιμη και αποφασισμένη να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της, για να επαναφέρει τη διαφορά στο +4 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ και να ατενίζει τη συνέχεια με... άλλο άερα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE