Χειροπέδες σε πέντε για παράνομη παραμονή στην ΚΔ - Αναμένεται να απελαθούν

Χειροπέδες σε πέντε για παράνομη παραμονή στην ΚΔ - Αναμένεται να απελαθούν

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην επαρχία Αμμοχώστου για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και τελούν υπό κράτηση εν αναμονή διαταγμάτων κράτησης και απέλασης τους.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «από τις έξι μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση στην Ορμήδεια στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοτυμπου και του περιπόλου άμεσης επέμβασης της ΑΔΕ Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοτύμπου».

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν και κρατούνται σε αστυνομικά κρατητήρια και αναμένεται να εκδοθούν εναντίον τους διατάγματα κράτησης και απέλασης τους», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE