Προσπάθησε να πουλήσει λαμπατέρ-πολυεργαλείο για 300.000 ευρώ και... ξέσπασαν σε γέλια - Βίντεο

Προσπάθησε να πουλήσει λαμπατέρ-πολυεργαλείο για 300.000 ευρώ και... ξέσπασαν σε γέλια - Βίντεο

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Dragons’ Den. Ένας εφευρέτης πήγε να παρουσιάσει ένα λαμπατέρ το οποίο ανάβει με κουμπιά από το κινητό, έχει φίλτρο άνθρακα για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα ενώ θα μπορεί κανείς να κάνει τηλεμεταφορά αρώματος... ακόμα κι αν βρίσκεται κάποιος στην Αμερική.

Αφού τελείωσε τη παρουσίαση του, ζήτησε από τους επενδυτές το αστρονομικό ποσό των 300.000 ευρώ. Στο άκουσμα της τιμής οι Dragons ξέσπασαν σε γέλια, μη μπορώντας να πιστέψουν όσα άκουγαν.

Όταν κατάλαβε ότι δεν θα υπάρχει deal o εφευρέτης παρομοίασε τον εαυτό του με τον Στηβ Τζομπς ενώ δεν δίστασε και να τους ευχαριστήσει που δεν τους άρεσε το design του προϊόντος του. «Όταν ο Στηβ Τζομπς σχεδίαζε αυτό το καινοτόμο προϊόν στη Nokia, κάποιοι γελούσαν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, είδε την πόρτα της εξόδου και όταν μιλούσε με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν δίστασε να τα χώσει τους Dragons λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το προϊόν του είναι πολλά έτη μπροστά και εκείνοι δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE