Κωνσταντινούπολη: Βίαιες συμπλοκές μετά το θάνατο ακτιβίστριας – Ένας αστυνομικός νεκρός από σφαίρα

Κωνσταντινούπολη: Βίαιες συμπλοκές μετά το θάνατο ακτιβίστριας – Ένας αστυνομικός νεκρός από σφαίρα

Ένας αστυνομικός έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών που ξέσπασαν μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών της άκρας αριστεράς στη συνοικία Γκαζί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες ενώ η αστυνομία προχωρούσε σε προσαγωγές διαδηλωτών σε αυτή τη συνοικία, εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Βίαιες συμπλοκές συγκλονίζουν τη συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά τον θάνατο μιας ακροαριστερής ακτιβίστριας κατά τη διάρκεια μιας εφόδου της αστυνομίας την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE