Tροχαίο ατύχημα στην Αραδίππου – Υπάρχουν τραυματίες

Tροχαίο ατύχημα στην Αραδίππου – Υπάρχουν τραυματίες

Μόλις μερικά λεπτά πριν τις 10:00 το βράδυ της Κυριακής (26/7/15) ακούστηκε ο θόρυβος της σύγκρουσης τριών οχημάτων στην περιοχή Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες, η κατάσταση των οποίων δεν είναι σοβαρή. 

Πληροφορίες από άλλη πηγή κάνουν λόγο για αναποδογυρισμένο όχημα, ενώ ένα άλλο εκ των τριών εμπλεκομένων, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Επί σκηνής βρίσκονται Αστυνομικοί από τον σταθμό της Αραδίππου, ενώ κλήθηκαν και υπάλληλοι του Δήμου, καθώς τα συντρίμμια είναι σκορπισμένα, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE