Νεοφύτου στο Παλαιχώρι: «Να σταματήσουμε να χωρίζουμε τον λάο σε μειοδότες και απορριπτικούς»

Νεοφύτου στο Παλαιχώρι: «Να σταματήσουμε να χωρίζουμε τον λάο σε μειοδότες και απορριπτικούς»

Προετοιμάζει τον κόσμο για την… επερχόμενη λύση του κυπριακού ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Παλαιχώρι είπε ότι όλοι έχουν καθήκον να στηρίξουν τον πρόεδρο Αναστασιάδη σε αυτή την προσπάθεια.

Σημείωσε ότι υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά τόνισε, οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι από τη μη λύση του κυπριακού. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι η Ελληνοκυπριακή πλευρά θα πρέπει να είναι έτοιμη για έναν ιστορικό συμβιβασμό ο οποίος θα διασφαλίζει το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού αλλά δεν μπορει να δώσει την τέλεια λύση του προβλήματος. Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, σύμφωνα με τα οποία έχουν παγώσει οι σχεδιασμοί στον τομέα της ενέργειας, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η συγκυρία στη διεθνή αγορά ενέργειας. Με τη μείωση στην τιμή του πετρελαίου ανέφερε, και τη συμφωνία με το Ιράν, είναι φυσιολογικό εταιρείες όπως η Noble, και η ΕΝΙ να προβληματίζονται πριν προχωρήσουν σε νέες εξορύξεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «έπαιζαν» ατάκες του Αβέρωφ Νεοφύτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


«Να σταματήσουμε να χωρίζουμε λάο σε μειοδότες & απορριπτικούς. Ας μην επαναλάβουμε λάθη παρελθόντος» έγραφε χαρακτηριστικά ένα μήνυμά του, ενώ σε μια άλλη περίπτωση έδειχνε διάθεση αυτοκριτικής: «Έχουμε ευθύνη οι πολιτικοί.Για να έχουμε μοιρασμένη/χρεοκοπημένη πατρίδα φταίξαμε όλοι.Φτάνει όξυνση.Ας συνεργαστούμε»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE