Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Για προσπάθεια διάσπασης του ΔΗΣΥ έκανε λόγο, εκ νέου, σήμερα (2/2) ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα».

Την ίδια ώρα, εξέφρασε τη θέση πως «ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά», τονίζοντας πως «ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

Αυτούσια η δήλωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ:

«Κάποιοι νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να διασπάσουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα. Όπως τα τελευταία δέκα χρόνια όταν παραλάβαμε καμένη γη και δημιουργήσαμε προοπτική και ελπίδα.

Δυσκολίες και προκλήσεις οικονομικές και εθνικές θα αντιμετωπίσουμε και στα χρόνια που έρχονται. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE