Τιμές στους Ήρωες από την ΕΦ – Σχολιάζει τις δηλώσεις του ΓΓ ΑΚΕΛ ο ΥΠΑΜ

Τιμές στους Ήρωες από την ΕΦ – Σχολιάζει τις δηλώσεις του ΓΓ ΑΚΕΛ ο ΥΠΑΜ

Η Εθνική Φρουρά τιμά όλους τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για ελευθερία και δημοκρατία και όσες προσκλήσεις αποστέλλονται στο Υπουργείο Άμυνας και αφορούν εκπροσώπηση σε μνημόσυνα ηρώων αντιμετωπίζονται θετικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο.

Αναφορικά με δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού για τη μη εκπροσώπηση της Ε.Φ. σε μνημόσυνο για πεσόντες και αγνοουμένους της κοινότητας Νήσου, σήμερα, 26 Ιουλίου, το Υπουργεἰο Άμυνας διευκρινίζει ότι για το συγκεκριμένο μνημόσυνο επιδόθηκε πρόσκληση σε τοπικό στρατόπεδο της περιοχής. “Έχουν δοθεί οδηγίες όπως όλες οι προσκλήσεις που αφορούν μνημόσυνα πεσόντων αποστέλλονται ιεραρχικά στο ΓΕΕΦ για θετική αντιμετώπιση” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE