Τώρα που κάνει κρύο, πόσα κοστίζει το πετρέλαιο θέρμανσης; - Οι φθηνότερες και ακριβότερες τιμές

Τώρα που κάνει κρύο, πόσα κοστίζει το πετρέλαιο θέρμανσης; - Οι φθηνότερες και ακριβότερες τιμές

Στο «ψυγείο» μπαίνει σήμερα (02/02) η Κύπρος, με αρκετούς δρόμους μάλιστα στις ορεινές περιοχές, να έχουν επηρεαστεί λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το δελτίο καιρού, οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχίσουν τις επόμενες ενώ παράλληλα, απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορούν να προκαλέσουν προβληματισμούς καθώς και, δεύτερες σκέψεις ως προς το πως θα ζεσταθούμε, δεδομένου της ακρίβειας που επικρατεί, τόσο στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Το ThemaOnline ανέτρεξε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή, και σας παρουσιάζει τις φθηνότερες και τις ακριβότερες τιμές, που επικρατούν ανά επαρχία σήμερα.

Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων, για το πετρέλαιο θέρμανσης, η Παγκύπρια μέση τιμή βρίσκεται στα 1,150 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,099 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,339 ευρώ.

Πού κυμαίνονται σήμερα οι τιμές ανά επαρχία

Λευκωσία

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Λεμεσός

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Λάρνακα

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Πάφος

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Αμμόχωστος

Φθηνότερες

Ακριβότερες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.