Δεν βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα στην έρευνα του FBI στην εξοχική κατοικία του Μπάιντεν

Δεν βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα στην έρευνα του FBI στην εξοχική κατοικία του Μπάιντεν

Κανένα διαβαθισμένο έγγραφο δεν βρέθηκε κατά την έρευνα που διενήργησαν την Τετάρτη πράκτορες του FBI στην εξοχική κατοικία του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στο Ρίχομποθ του Ντέλαγουερ, ανακοίνωσε ο προσωπικός δικηγόρος του.

Η επιχείρηση αυτή ξεκίνησε στις 8.30 το πρωί και κράτησε τρεισήμισι ώρες. Έγινε «σε συντονισμό και με τη συνεργασία» των νομικών εκπροσώπων του Δημοκρατικού Προέδρου με την ομοσπονδιακή αστυνομία, όπως δήλωσε ο Μπομπ Μπάουερ.

Μολονότι δεν βρέθηκαν έγγραφα που να φέρουν τον χαρακτηρισμό «απόρρητο», οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί πήραν μαζί τους για να εξετάσουν «κάποιο υλικό και χειρόγραφα σημειώματα που φαίνεται ότι σχετίζονται με την εποχή που ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος» του Μπαράκ Ομπάμα (2009-2017), πρόσθεσε ο δικηγόρος στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE