Γαλλία: Νέες κινητοποιήσεις για τις 7 και τις 11 Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν τα συνδικάτα

Γαλλία: Νέες κινητοποιήσεις για τις 7 και τις 11 Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν τα συνδικάτα

Τα γαλλικά συνδικάτα σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος στις 7 και τις 11 Φεβρουαρίου.

Την ανακοίνωση αυτή έκαναν οι εκπρόσωποι του συντονιστικού των συνδικάτων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν απόψε.

Οι σημερινές διαδηλώσεις ήταν μεγαλύτερες από εκείνες της 19ης Ιανουαρίου, καθώς, με βάση τις εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών, συμμετείχαν 1,272 εκατ. άνθρωποι. Το συνδικάτο CGT πάντως ανακοίνωσε πολύ υψηλότερο αριθμό, 2,8 εκατομμύρια διαδηλωτών.

Στο Παρίσι το Υπουργείο έκανε λόγο για 87.000 συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις και το CGT για 500.000.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE