Γνωστός Έλληνας γόης, μετά τη μανιοκατάθλιψη και το διαζύγιο είναι ξανά ερωτευμένος

Γνωστός Έλληνας γόης, μετά τη μανιοκατάθλιψη και το διαζύγιο είναι ξανά ερωτευμένος

Πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια όμως όχι μόνο κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του, αλλά είναι και πολύ ερωτευμένος.

Ο λόγος για τον Ερρίκο Πεττιλόν ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποια τηλεοπτική δουλειά εδώ και οκτώ χρόνια. Περίοδο κατά την οποία, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, υπήρξε πολύ δύσκολη για τον ίδιο. Όμως, ούτε στιγμή δεν έχασε την αισιοδοξία του ενώ σήμερα είναι και πάλι ερωτευμένος με ένα πολύ όμορφο μελαχρινό κορίτσι. Πρόκειται για την αισθητικό Ντόροθι Πέρεζ η οποία μονοπωλεί εδώ και λίγο καιρό το ενδιαφέρον του άλλοτε μοντέλου ο οποίος συνεχίζει να είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο very sorry, η νέα του αγαπημένη είναι πολύ ερωτέυσιμη και περνούν καλά μαζί ενώ τα ίδια δήλωσε και εκείνη, προσθέτοντας πως νιώθει σαν να είναι «ο θηλυκός Ερρίκος».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE