Τα έκαναν λαμπόγυαλο έξω από Δικαστήριο - Ομολόγησε 59χρονος

Τα έκαναν λαμπόγυαλο έξω από  Δικαστήριο - Ομολόγησε 59χρονος

Ένας 59χρονος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη κακόβουλης ζημιάς που προκλήθηκε στον χώρο στάθμευσης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ζημιά που καταγγέλθηκε τη Δευτέρα από λειτουργό του δικαστηρίου. Το όχημα του 59χρονου είχε σταθμεύσει στον χώρο, ενώ όταν κλήθηκε να το μετακινήσει άμεσα, είπε ότι ήταν αδύνατο. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, εναντίον του 59χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, ωστόσο ο ίδιος παρουσιάστηκε από μόνος του στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Όπως είπε, στις 30 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ότι είχε προκληθεί κακόβουλη ζημιά στον μηχανισμό της μεταλλικής εισόδου του χώρου στάθμευσης του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την ίδια, το περασμένο Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου άνοιξε τις εισόδους καθότι υπήρχαν κάποιες δικαστικές διαδικασίες που αφορούσαν προσωποκρατήσεις. Κατά την αναχώρησή της διαπιστώθηκε ότι στον χώρο στάθμευσης υπήρχε αυτοκίνητο, το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε 59χρονο και το οποίο φαίνεται ότι είχε σταθμεύσει στο μεσοδιάστημα.

Ακολούθως η λειτουργός του Δικαστηρίου Πάφου αποτάθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε τηλεφωνικά ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και κλήθηκε όπως μεταβεί να το μετακινήσει άμεσα, καθότι οι πόρτες θα έκλειναν και το αυτοκίνητο του θα παρέμενε εκεί εγκλωβισμένο μέχρι την Δευτέρα.

Ο 59χρονος - σύμφωνα με την Αστυνομία - φέρεται να αρνήθηκε να υπακούσει λέγοντας πως βρισκόταν μακριά και του ήταν αδύνατο να μετακινήσει το όχημα. Τότε, προστίθεται, η λειτουργός κλείδωσε τις εισόδους του χώρου στάθμευσης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αναχώρησε.

Το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκαν ζημιές στην είσοδο του χώρου στάθμευσης του Δικαστηρίου, καταλήγει η Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE