Θα πας στο Τρόοδος; Ανοκτοί οι δρόμοι μόνο για αυτοκίνητα 4χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

Θα πας στο Τρόοδος; Ανοκτοί οι δρόμοι μόνο για αυτοκίνητα 4χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

 

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο αστικό οδικό δίκτυο, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, το πρωί σήμερα Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συστήνεται ωστόσο προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, αφού λόγω των βροχών που σημειώθηκαν το βράδυ που πέρασε, το οδόστρωμα των δρόμων ενδεχομένως να είναι ολισθηρό σε σημεία όπου υπάρχει συσσώρευση νερού.]Στο Τρόοδος, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ενημέρωση για τα οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE