Θα πας στο Τρόοδος; Ανοκτοί οι δρόμοι μόνο για αυτοκίνητα 4χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

Θα πας στο Τρόοδος; Ανοκτοί οι δρόμοι μόνο για αυτοκίνητα 4χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

 

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο αστικό οδικό δίκτυο, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, το πρωί σήμερα Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συστήνεται ωστόσο προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, αφού λόγω των βροχών που σημειώθηκαν το βράδυ που πέρασε, το οδόστρωμα των δρόμων ενδεχομένως να είναι ολισθηρό σε σημεία όπου υπάρχει συσσώρευση νερού.]Στο Τρόοδος, λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ενημέρωση για τα οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.