Υπό οκταήμερη κράτηση ο 30χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο

Υπό οκταήμερη κράτηση ο 30χρονος που τραυμάτισε με μαχαίρι φύλακα σε νυχτερινό κέντρο

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Ο 30χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, αφού εναντίον του προέκυψε μαρτυρία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου 2023, σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3π.μ., 24χρονος θαμώνας του κέντρου είχε διαπληκτιστεί με άλλο θαμώνα ο οποίος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, τον 24χρονο. 38χρονος, φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο φερόμενος δράστης φέρεται να τον τραυμάτισε στο στήθος, με μαχαίρι και να τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE