Πιτσιρίκια 9 και 10 χρόνων έκλεβαν ηλεκτρικά πατίνια στην Ελλάδα

Πιτσιρίκια 9 και 10 χρόνων έκλεβαν ηλεκτρικά πατίνια στην Ελλάδα

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξιχνίασαν μια σειρά από κλοπές ηλεκτρικών πατινιών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Λάρισας, όταν διαπίστωσαν ότι οι δράστες των κλοπών ήταν δυο πιτσιρίκια ηλικίας μόλις 9 και 10 χρόνων!

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί δυο καταγγελίες από ιδιοκτήτες πατινιών που χάθηκαν σε δύο διαδοχικές ημέρες, από έναν πεζόδρομο πίσω από το δικαστικό μέγαρο όπου τα είχαν σταθμεύσει χωρίς να τα κλειδώσουν. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 9χρονο να κάνει βόλτα με ένα από τα κλεμμένα πατίνια και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Ο μικρός ομολόγησε δυο κλοπές πατινιών που είχε διαπράξει μαζί με τον 10χρονο συνεργό του και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους στη συνοικία της Νέα Σμύρνης και σε άλλους χώρους. Όμως, αν και το δεύτερο κλεμμένο πατίνι δεν βρέθηκε, βρέθηκαν δύο άλλα πατίνια που δεν ανήκαν στα πιτσιρίκια, αλλά δεν είχε δηλωθεί η κλοπή τους και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται!

Οι λιλιπούτειοι κλέφτες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE