Πήραν το τιμόνι «φτιαγμένοι» και «μεθυσμένοι» - Οι καταγγελίες το τριήμερο

Πήραν το τιμόνι «φτιαγμένοι» και «μεθυσμένοι» - Οι καταγγελίες το τριήμερο

Τρείς οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 30.1.23 γύρω στη μία τα ξημερώματα στο Αναβαργός μέλη της Ομάδας «Ζ» ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 27χρονο ο οποίος ήταν θετικός σε νάρκοτεστ που υποβλήθηκε. Επιπρόσθετο δείγμα λήφθηκε για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω εξετάσεις.

Εξάλλου το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων έγιναν 195 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 23 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και 30 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE