Χάθηκαν τα ίχνη 51χρονου – Βοηθήστε για τον εντοπισμό του – Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 51χρονου – Βοηθήστε για τον εντοπισμό του – Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 51 ετών, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Σέργιο Παναγιωτίδη, ημερομηνία γέννησης 16/05/1971, ο οποίος ελλείπει από τις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Ιανουαρίου, 2023.

Ο 51χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ περίπου, με ξανθά κοντά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Αυτός παρουσιάζει δυσκολία – κουτσαίνει – στο περπάτημα. Κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρη φανέλα και γαλάζιο παντελόνι.

Δείτε φωτογραφία:

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.