Καραμπόλα 5 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Καραμπόλα 5 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 6.55μ.μ., το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού προς Λευκωσία, μεταξύ Χοιροκοιτίας και Ψεματισμένου, που είχε κλείσει προσωρινά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 6.30 το βράδυ της Κυριακής (29/1).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση λόγω και της συμφόρησης που είχε προκληθεί με το κλείσιμο του δρόμου.

Στο σημείο της σύγκρουσης, μεταξύ πέντε αυτοκινήτων, είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, που μετακίνησαν εκτός δρόμου τα πέντε οχήματα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού στο σημείο της σύγκρουσης γίνονται εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση και με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

Σημειώνεται πως, δύο πρόσωπα παραλήφθηκαν για μεταφορά τους με ασθενοφόρα σε Νοσοκομείο, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν τραυματιστεί.

*Φώτο αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.