ΔΗΣΥ: «Δεν έχει τέλος η κατηφόρα του ΑΚΕΛ» - «Εγκαίνια θα κάνει και ο Αβέρωφ ως ο επόμενος Πρόεδρος»

ΔΗΣΥ: «Δεν έχει τέλος η κατηφόρα του ΑΚΕΛ» - «Εγκαίνια θα κάνει και ο Αβέρωφ ως ο επόμενος Πρόεδρος»

«Πυρά» κατά του ΑΚΕΛ εξαπολύει ο ΔΗΣΥ, με αφορμή την ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής του κόμματος στην Λάρνακα, σε σχέση με τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Βασιλικό.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Προσπαθώντας οι πολίτες να καταλάβουν που είναι το τέλος της κατηφόρας του ΑΚΕΛ διαπιστώνουν ότι αυτή δεν έχει τέλος.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γιατί τους φταίει ακόμη και το ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινιάζει έργα κοινωφελή που ολοκληρώθηκαν και παραδίνονται στην κοινωνία στην οποία και ανήκουν.

Είναι καιρός να καταπολεμήσει το ΑΚΕΛ τα σύνδρομά του διότι οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι εγκαίνια έργων θα κάνει και ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE