Συναγερμός στην Τήνο - Καταμαράν έπεσε πάνω σε βράχια

Συναγερμός στην Τήνο - Καταμαράν έπεσε πάνω σε βράχια

Λόγω πυκνής ομίχλης ένα καταμαράν, το οποίο απέπλευσε από Ραφήνα για Τήνο προσάραξε το πρωί της Κυριακής σε βράχια.

Λόγω πυκνής ομίχλης ένα καταμαράν (Flying Cat 4), το οποίο απέπλευσε από Ραφήνα για Τήνο προσάραξε το πρωί της Κυριακής σε βράχια.

Σύμφωνα με επιβάτη του, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ, ο καπετάνιος λόγω της ομίχλης μην έχοντας ορατότητα έπεσε πάνω στην προκυμαία της Τήνου.

 Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, φόρεσαν τα σωσίβιά τους αποβιβάστηκαν με καϊκια και αλλα σκάφη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE