Τα ήπιε κι έπιασε τιμόνι - Χειροπέδες σε 24χρονη που βρέθηκε θετική σε αλκοτέστ - 5 φορές πιο πάνω από το όριο

Τα ήπιε κι έπιασε τιμόνι - Χειροπέδες σε 24χρονη που βρέθηκε θετική σε αλκοτέστ - 5 φορές πιο πάνω από το όριο

Με ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό της, πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, εντοπίστηκε να οδηγεί 24χρονη κάτοικος Λευκωσίας.

Η 24χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αύριο αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον της, στο Δικαστήριο.

Γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 24χρονη, σε δρόμο της Λευκωσίας. Η οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με θετική ένδειξη, ενώ σε τελική εξέταση στην οποία υπεβλήθη λίγο αργότερα, η χαμηλότερη ένδειξη ήταν 101μg%, αντί 22μg%.

Η 24χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ αύριο Δευτέρα, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον της.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

VIDEO: ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: Aνάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ

Κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της Άμυνας και της Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ και της κοινής ετοιμότητας απέναντι σε κρίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE