Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση που δέχτηκε για πρότζεκτ που δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση που δέχτηκε για πρότζεκτ που δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη έχει μετά 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και είναι η γυναίκα που επέλεξε να προσεγγίσει εταιρεία παραγωγής για τηλεοπτικό σόου που θα αφορά influencers.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ «έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο κόνσπετ που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη. Το κόνσεπτ αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE