Πυρκαγιά σε κατάστημα μπαταριών και εξαρτημάτων, κινητοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία – Ψάχνουν τα αίτια

Πυρκαγιά σε κατάστημα μπαταριών και εξαρτημάτων, κινητοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία – Ψάχνουν τα αίτια

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/1) σε κατάστημα πώλησης μπαταριών και εξαρτημάτων στους Άγιους Ομολογητές, στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκονται στη σκηνή όπου διεξάγουν εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτιας της πυρκαγιάς.

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνεψε κάποιο άτομο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE