Νέα υπόθεση δηλητηρίασης ζώων διερευνά η Αστυνομία - Έβαλαν αυγά με δηλητήριο κοντά σε κλουβί με κόκορα

Νέα υπόθεση δηλητηρίασης ζώων διερευνά η Αστυνομία - Έβαλαν αυγά με δηλητήριο κοντά σε κλουβί με κόκορα

Έρευνα για εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που τοποθέτησαν στην περιοχή του Κούρρη δολώματα με αποτέλεσμα τη δηλητηρίαση δύο ζώων, διεξάγει η Αστυνομία.

Τα ζώα, ένας σκύλος και μια αλεπού εντοπίστηκαν νεκρά από μέλη της αστυνομίας, έπειτα από καταγγελία πολίτη, χθες το μεσημέρι στην κοίτη του ποταμού Κούρρη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή εντοπίστηκε σε κλουβί ένας πετεινός, ο οποίος φαίνεται ότι τοποθετήθηκε από τους δράστες εσκεμμένα εκεί για να παρασύρει τα ζώα. Δίπλα από το κλουβί του πετεινού εντοπίστηκαν δύο αυγά που φαίνεται ότι περιείχαν δηλητήριο.

Τα νεκρά ζώα, ο πετεινός και τα αυγά παραλήφθηκαν για εξετάσεις. Τα ακριβή αίτια θανάτου των ζώων θα διαπιστωθούν από νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, από λειτουργούς των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.