Eπαιζε με άλλον συνομήλικό του o 13χρονος που έπεσε σε λάκκο στην Πάφο- Η κατάσταση της υγείας του

Eπαιζε με άλλον συνομήλικό του o 13χρονος που έπεσε σε λάκκο στην Πάφο- Η κατάσταση της υγείας του

Αγοράκι 13 ετών έπεσε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα – κάτω από συνθήκες που διερευνώνται – σε λάκκο ανεγειρόμενης οικοδομής, βάθους τριών μέτρων περίπου, στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το παιδάκι φέρεται να έπαιζε με άλλον συνομήλικό του, όταν σε κάποια στιγμή έπεσε σε λάκκο, βάθους περίπου τριών μέτρων, που ήταν ακάλυπτος.

Για τη διάσωση του 13χρονου μετέβησαν επί τόπου μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και με τη χρήση ειδικής διασωστικής εξάρτησης-φορείο κατάφεραν να ανασύρουν το παιδί.

Ο 13χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει τραύμα στο πρόσωπο και στο πόδι, χωρίς ωστόσο να φέρει σοβαρές εξωτερικές κακώσεις.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Τρεμιθούσας, η Αστυνομία καθώς και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας. Λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο μέρος για επιθεώρηση του εργοταξίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE