Πνίγηκαν στον Παραμάλι από τους καπνούς – Σηκώθηκαν και δύο ελικόπτερα της Δημοκρατίας

Πνίγηκαν στον Παραμάλι από τους καπνούς – Σηκώθηκαν και δύο ελικόπτερα της Δημοκρατίας

Πολλές κλήσεις από κατοίκους στην περιοχή Παραμάλι, δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς οι καπνοί έπνιξαν κυριολεκτικά τους κατοίκους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η πυρκαγιά, τέθηκε σε μια περίπου ώρα υπό έλεγχο, χάριν της έγκαιρης επέμβαση των αρμοδίων. 

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το Σάββατο (25/7/2015) στις 17:00, κατέκαψε τρία εκτάρια άγρια χόρτα και βλάστησης. Ανταποκριθήκαν συνολικά εννέα οχήματα, πέντε της πυροσβεστικής υπηρεσία, δύο των βάσεων και δύο του ταμείου θήρας, ενώ χρειάστηκε και η βοήθεια των δύο εκμισθωμένων ελικοπτέρων της δημοκρατίας.

Σημείωση: Η αρχική πληροφόρηση από αξιωματικούς της πυροσβεστικής ότι η πυρκαγιά κατέκαψε 8 εκτάρια χαμηλής άγριας βλάστησης, διαψεύδεται. 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.