VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι συνέχιση της σταθερής πορείας της οικονομίας και της χώρας. Πορεία στην οποία η συνεισφορά του ήταν, είναι και θα είναι ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κομβική.
Αυτό φυσικά και δεν αφορά τον κ. Μαυρογιάννη γιατί όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος δεν έχει σχέση με την πολιτική. Κρίνει παραμένοντας ατσαλάκωτος.
Μόνο που η χώρα δεν είναι χόμπι για να περάσουμε την ώρα μας. Ούτε και η προεκλογική περίοδος είναι έδρα για να δίνουμε μαθήματα. Ειδικά όταν ο κ. Μαυρογιάννης που εναντιωνόταν κατά τα άλλα σε κάθε υποβιβασμό της πολιτικής ζωής και της προεκλογικής εκστρατείας, ξεχνά τις διδαχές του και καταφεύγει εσχάτως σε χαρακτηρισμούς κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου.
Αποδεικνύεται άριστος μαθητής της διδασκαλίας του ΑΚΕΛ και γι' αυτό τον εμπιστεύτηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πυρά» Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη – «Ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις