Απαντά σε Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ – «Κρίνει παραμένοντας ατσαλάκωτος, η χώρα δεν είναι χόμπι για να περάσουμε την ώρα μας»

Απαντά σε Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ – «Κρίνει παραμένοντας ατσαλάκωτος, η χώρα δεν είναι χόμπι για να περάσουμε την ώρα μας»

Απάντηση έσπευσε να δώσει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στο επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη το οποίο πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση εξαπολύοντας πυρά προς Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη τονίζοντας πως οι δύο τους «ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός».

Δείτε την ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού:

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι συνέχιση της σταθερής πορείας της οικονομίας και της χώρας. Πορεία στην οποία η συνεισφορά του ήταν, είναι και θα είναι ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κομβική.

Αυτό φυσικά και δεν αφορά τον κ. Μαυρογιάννη γιατί όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος δεν έχει σχέση με την πολιτική. Κρίνει παραμένοντας ατσαλάκωτος. 

Μόνο που η χώρα δεν είναι χόμπι για να περάσουμε την ώρα μας. Ούτε και η προεκλογική περίοδος είναι έδρα για να δίνουμε μαθήματα.  Ειδικά όταν ο κ. Μαυρογιάννης που εναντιωνόταν κατά τα άλλα σε κάθε υποβιβασμό της πολιτικής ζωής και της προεκλογικής εκστρατείας, ξεχνά τις διδαχές του και καταφεύγει εσχάτως σε χαρακτηρισμούς κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αποδεικνύεται άριστος μαθητής της διδασκαλίας του ΑΚΕΛ και γι' αυτό τον εμπιστεύτηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE