Νέα αναβολή στη δίκη του συζυγοκτόνου στην Τρεμιθούσα - Πότε ορίστηκε η υπόθεση

Νέα αναβολή στη δίκη του συζυγοκτόνου στην Τρεμιθούσα - Πότε ορίστηκε η υπόθεση

Αναβλήθηκε την Πέμπτη η εκδίκαση της υπόθεσης του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου της Τρεμιθούσας ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, λόγω της τρίωρης προειδοποιητικής απεργίας που εξήγγειλαν συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 3 Φεβρουαρίου 2023 και διέταξε όπως ο 74χρονος κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως στο Κακουργιοδικείο Πάφου συνεχίζεται η δίκη εντός κύριας δίκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το Δικαστήριο αν έγιναν θεληματικά ορισμένες δηλώσεις του 74χρονου κατηγορούμενου.

Ο Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου, είχε αναφέρει στο Δικαστήριο πως δεν αποτελεί γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ του 74χρονου και της συζύγου του για να τη σκοτώσει. Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης Νικολέτα Χαραλαμπίδου και Ρίτσα Πεκρή είχαν αναφέρει πως η υπεράσπιση επιμένει ότι ο θάνατος της 75χρονης προκλήθηκε μετά από συμφωνία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.