Επιτελείο Χριστοδουλίδη: «Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ»

Επιτελείο Χριστοδουλίδη: «Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ»

Με αφορμή τη σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ακολουθεί δήλωση της Συντονίστριας του Γραφείου Τύπου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, Μαριλένας Ευαγγέλου:

«Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζει για μια ακόμη φορά την ανάγκη για αναζήτηση μέσα από διάλογο, μιας κοινά αποδεκτής ρύθμισης για το θέμα της ΑΤΑ, κατά τρόπο ώστε να αποκαθίσταται μέρος της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών χωρίς να διακυβεύεται η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Η άρση αυτής της εκκρεμότητας, που διασαλεύει την εργατική ειρήνη, θα αποτελέσει ένα από τα θέματα προτεραιότητας για τον Νίκο Χριστοδουλίδη σε περίπτωση που ο λαός του δώσει την εντολή διακυβέρνησης. Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ, μέσα σε χρονικό ορίζοντα που θα λαμβάνει υπόψη την πορεία της οικονομίας.

Με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων και με προσήλωση στην ανάγκη εξεύρεσης εφαρμόσιμων λύσεων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την υπεύθυνη στάση που επιδεικνύουν εδώ και δεκαετίες, οι κοινωνικοί εταίροι θα αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα διαλόγου για να καταλήξουν στην αμοιβαία αποδεκτή διευθέτηση».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE