ΚΥΠΡΟΣ

Επιτελείο Χριστοδουλίδη: «Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ»

Επιτελείο Χριστοδουλίδη: «Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ»

Με αφορμή τη σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ακολουθεί δήλωση της Συντονίστριας του Γραφείου Τύπου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, Μαριλένας Ευαγγέλου:

«Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζει για μια ακόμη φορά την ανάγκη για αναζήτηση μέσα από διάλογο, μιας κοινά αποδεκτής ρύθμισης για το θέμα της ΑΤΑ, κατά τρόπο ώστε να αποκαθίσταται μέρος της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών χωρίς να διακυβεύεται η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Η άρση αυτής της εκκρεμότητας, που διασαλεύει την εργατική ειρήνη, θα αποτελέσει ένα από τα θέματα προτεραιότητας για τον Νίκο Χριστοδουλίδη σε περίπτωση που ο λαός του δώσει την εντολή διακυβέρνησης. Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ, μέσα σε χρονικό ορίζοντα που θα λαμβάνει υπόψη την πορεία της οικονομίας.

Με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων και με προσήλωση στην ανάγκη εξεύρεσης εφαρμόσιμων λύσεων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την υπεύθυνη στάση που επιδεικνύουν εδώ και δεκαετίες, οι κοινωνικοί εταίροι θα αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα διαλόγου για να καταλήξουν στην αμοιβαία αποδεκτή διευθέτηση».

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top