Στα χέρια της Αστυνομίας 19χρονος για τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Στα χέρια της Αστυνομίας 19χρονος για τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των επεισοδίων, που σημειώθηκαν χθες στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα στη σύλληψη 19χρονου, κατοίκου της επαρχίας Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του 19χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες προσώπων τα οποία φαίνεται να έχουν εμπλοκή στα επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.