Εξάδα: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις - Το πρόγραμμα τους μέχρι το φινάλε του Β΄ γύρου

Εξάδα: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις - Το πρόγραμμα τους μέχρι το φινάλε του Β΄ γύρου

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του Β΄ γύρου και η μάχη για την εξάδα παραμένει... "καυτή" και αμφίρροπη, αφού πέντε ομάδες διεκδικούν τρεις θέσεις!

Οι ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC που βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις, έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Α΄ γκρουπ ενόψει των πλέι-οφ, εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και απομένει απλά να... σφραγιστεί και μαθηματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.