Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ρώσων κατά του Πούτιν στη Λεμεσό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ρώσων κατά του Πούτιν στη Λεμεσό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και για στήριξη των Ρώσων πολιτικών κρατούμενων, διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, το ρωσικό αντιπολεμικό κίνημα «Όχι Πόλεμος! Κύπρος».

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μόλου της Λεμεσού. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις πολιτικές που εφαρμόζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος, πάνω από 16 χιλιάδες άτομα συνελήφθησαν στη Ρωσία και την Κριμαία από τις 24 Φεβρουαρίου 2021 ενώ χιλιάδες είναι και τα άτομα στα οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επειδή τόλμησαν να εκφράσουν την πολιτική τους θέση.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο της σύλληψης του Aleksei Navalny στις 17 Ιανουαρίου 2021.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE