Σκοτώθηκαν από κεραυνό επτά μέλη της ίδιας οικογένειας στο Μεξικό

Σκοτώθηκαν από κεραυνό επτά μέλη της ίδιας οικογένειας στο Μεξικό

Τα επτά μέλη μίας οικογένειας, ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, σκοτώθηκαν από κεραυνό αργά χθες στην πολιτεία Γκουαναχουάτο στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Τα θύματα είναι «τέσσερις ανήλικοι και τρεις γυναίκες που εργάζονταν στους αγρούς», στην περιοχή Μέσα Κουάτα, που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή κοντά στην πόλη Κερέταρο, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Τα παιδιά είχαν ηλικία τριών, πέντε, εννέα και 14 ετών και οι γυναίκες ήταν 19, 32 και 44 ετών.

Δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένα οκτάχρονο αγοράκι και μια 26χρονη γυναίκα.

Η ορεινή περιοχή όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία επλήγη από σφοδρή καταιγίδα χθες το απόγευμα, διευκρίνισαν οι αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE