Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο 17χρονος

Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο 17χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νεαρός Τ/κ που μεταφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές έπειτα από σοβαρό τροχαίο χθες στα κατεχόμενα.

Όπως πληροφορεί τα το ΚΥΠΕ, ο 17χρονος πολυτραυματίας τροχαίου ατυχήματος υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σπληνεκτομης και επανήλθε στην εντατική μονάδα.

Καθοριστικές φέρονται να είναι οι επέμενες ώρες. Το ατύχημα έγινε χθες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία και μετά υποβλήθηκε αίτημα για μεταφορά του σε νοσοκομείο στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE