Δένδιας για Τουρκία: Δεν τους φοβόμαστε – 100 φορές όχι στον αναθεωρητισμό

Δένδιας για Τουρκία: Δεν τους φοβόμαστε – 100 φορές όχι στον αναθεωρητισμό

Τον τουρκικό αναθεωρητισμό και τις απειλές προς την Ελλάδα καταδίκασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Τόνισε πως η Αθήνα ξέρει πάρα πολύ καλά που βρίσκεται και γιατί και δεν θα στήσει κοκορομαχίες με την Άγκυρα.

«Το γεγονός ότι δεν απαντάμε με τον ίδιο τρόπο στις ύβρεις, στις συκοφαντίες, στις απειλές, έχει να κάνει με την κουλτούρα μας και το γεγονός ότι εμείς πιστεύουμε σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή, δημοκρατική, προοδευτική χώρα. Αυτό είμαστε εμείς. Δεν θα μετατραπούμε σε αλληλοϋβριζόμενους με την Τουρκία. Δε θα στήσουμε εμείς κοκορομαχίες και καυγάδες», τόνισε μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στη Φωκίδα.

Ο υπουργός εξωτερικών παραλλήλισε τον ρωσικό αναθεωρητισμό με τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας.

«Το παράδειγμα της Ρωσίας, αν το προβάλλετε στη γειτονιά μας είναι ακριβώς ο τουρκικός αναθεωρητισμός. “Με τη δύναμη επιδιώκω να αλλάξω τα σύνορα”. Όχι! 100 φορές όχι! Δεν γίνεται έτσι», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.