Μαυρογιάννης: «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

Μαυρογιάννης:  «Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

Πυρά εναντίον Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Εκλογικό Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη. Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

 

Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση - ανακοίνωση

Σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας και σύγκρουσης με τους Ανεξάρτητους Θεσμούς, η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να εκφοβίσει τον Γενικό Ελεγκτή με ποινική έρευνα επικαλούμενη την ενημέρωση που ο Γενικός Ελεγκτής καθηκόντως έκανε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, αναφορικά με τα ευρήματα του για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας δημοσίων συμβάσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Αντί δηλαδή η απερχόμενη κυβέρνηση να λογοδοτήσει για την παράβαση, ζητά και τα ρέστα με επίθεση κατά ενός θεσμικού οργάνου που ασκεί τον έλεγχο. Η αλλεργία σε κάθε μορφή ελέγχου και το θράσος τους δεν έχουν όρια. Είναι αυτό το θράσος που είχε οδηγήσει τον τέως Γενικό Εισαγγελέα, να αναφωνήσει, «ντροπή!».

Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι ένα νέο ύφος και ήθος διακυβέρνησης και όχι τη συνέχιση της είτε με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η Κύπρος έχει ανάγκη ένα Πρόεδρο που θα στηρίζει τους ανεξάρτητους θεσμούς και θα διασφαλίζει τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη χρηστή διοίκηση.

Αυτή θα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE