Σκάφος «Καίτη ΙΙ»: Θα μεταφερθεί σε χώρο που θα επιτρέπει την έκθεση του και πρόσβαση στους πολίτες

Σκάφος «Καίτη ΙΙ»:  Θα μεταφερθεί σε χώρο που θα επιτρέπει την έκθεση του και πρόσβαση στους πολίτες

Με ανακοίνωση του το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης , γνωστοποίησε λεπτομέρειες για το σκάφος «Καίτη ΙΙ».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» σε σχέση με το σκάφος του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη «Καίτη ΙΙ», το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης επιθυμεί να γνωστοποιήσει ότι έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου το σκάφος αυτό να αγοραστεί και να μεταφερθεί σε χώρο που θα επιτρέπει την έκθεση του και την πρόσβαση σε αυτό στους πολίτες που το επιθυμούν.

Η πρωτοβουλία του Ινστιτούτου εντάσσεται στο πλαίσιο της αποστολής του για τη διατήρηση της μνήμης του αείμνηστου Προέδρου Γλαύκου Κληρίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE