Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι  

Οδηγοί προσοχή: Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία η νέα έξοδος προς Τσέρι   

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/1/2023, η ώρα 15:00 το απόγευμα, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η νέα έξοδος από τον υφιστάμενο Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου (Χαλεπιανές).

Η έξοδος είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τη νέα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.