Άδειασε ο οίκος οπτικών - 235 ζεύγη γυαλιών έκαναν φτερά

Άδειασε ο οίκος οπτικών - 235 ζεύγη γυαλιών έκαναν φτερά

Με το στόμα ανοικτό έμεινε ο ιδιοκτήτης μαγαζιού πώλησης γυαλιών οράσεως και ήλιο στην Λεμεσό, όταν έπιασε δουλειά το πρωί της Παρασκευής, Βρήκε το κατάστημα του σχεδόν άδειο.

Συγκεκριμένα  ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών ειδών στη Λεμεσό κατήγγειλε στην Αστυνομία πως άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του και έκλεψαν 235 ζεύγη γυαλιών συνολικής αξίας 19 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαρρήκτες μπήκαν στο κατάστημα μεταξύ των ωρών 7 και 45 χθες το βράδυ και 9 το πρωί. Το κατάστημα δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας και συναγερμό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE