Κυκλοφορούσε στη Λευκωσία με ομοίωμα πιστολιού - Βρήκαν πάνω του δύο μεταλλικά μαχαίρια

Κυκλοφορούσε στη Λευκωσία με ομοίωμα πιστολιού - Βρήκαν πάνω του δύο μεταλλικά μαχαίρια

Χειροπέδες σε 49χρονο Ελληνοκύπριο, πέρασε η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, χθες (19/1) έγινε καταγγελία από πολίτες ότι ένα πρόσωπο κυκλοφορούσε στους δρόμους δείχνοντας ένα πιστόλι.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο μεταλλικά μαχαίρια και δύο ομοιώματα όπλου.

Ο άντρας συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός του Στροβόλου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE