Πετούσε στον αυτοκινητόδρομο και του πήραν την άδεια - Πόσο πρόστιμο «έφαγε»

Πετούσε στον αυτοκινητόδρομο και του πήραν την άδεια - Πόσο πρόστιμο «έφαγε»

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 900 ευρώ, στέρηση της άδειας για 20 μέρες και 7 βαθμούς ποινής σε 18χρονο ο οποίος οδηγούσε με 180 χλμ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, παρά τη Κόσιη.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν νεαρό ηλικίας 18 ετών, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την Κόσιη. Ο οδηγός ανακόπηκε και οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, αποδεσμεύτηκε».

Πρόσθεσε ότι «ο νεαρός κλήθηκε να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για εκδίκαση υπόθεσης που αφορά οδήγηση οχήματος με υπερβολική ταχύτητα. Το Δικαστήριο επέβαλε στον 18χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους 900 ευρώ, 20 μέρες στέρησης της άδειας του αρχίζοντας από σήμερα και 7 βαθμούς ποινής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

«Βαρύ» το πρόγραμμα του ΠτΔ - Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στη Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών όσον αφορά το Κυπριακό, διεθνή, ενεργειακά και διμερή θέματα έχει αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για να συμμετάσχει στην 80ή Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ,

BEST OF TOTHEMAONLINE