Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε τον σταυρό από αμέθυστο που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τον πλήρωσε 163.800 λίρες

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε τον σταυρό από αμέθυστο που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τον πλήρωσε 163.800 λίρες

Τον εντυπωσιακό σταυρό από αμέθυστο που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα απέκτησε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο Λονδίνο η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο συγκεκριμένος σταυρός από αμέθυστο δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Γκάραρντ (Garrard) το 1920. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα το είχε φορέσει σε πολλές ιδιωτικές της στιγμές αλλά και σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 1987.

Το κόσμημα φέρεται να διεκδικήθηκε από τέσσερις πλειοδότες κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε λεπτών της δημοπρασίας και πωλήθηκε έναντι 163.800 λιρών, τιμή υπερδιπλάσια από την αρχική εκτίμηση, σε εκπρόσωπο της Καρντάσιαν, όπως επιβεβαίωσε ο οίκος δημοπρασιών.

Ο σταυρός, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αγοράστηκε για πρώτη φορά από τον επιχειρηματία Ναΐμ Άταλα (Naim Attallah) τη δεκαετία του 1980 και λόγω της φιλίας του με την Νταϊάνα, της το είχε δανείσει αρκετές φορές, σύμφωνα με τον Guardian.

Πριν από την πώληση, ο επικεφαλής του τμήματος κοσμημάτων του οίκου στο Λονδίνο Κρίστιαν Σπόφορθ (Kristian Spofforth), δήλωσε: «Κοσμήματα που ανήκαν ή φορέθηκαν από την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πολύ σπάνια βγαίνουν στην αγορά, ειδικά ένα κομμάτι όπως ο «σταυρός Attallah», ο οποίος είναι τόσο πολύχρωμος, τολμηρός και χαρακτηριστικός».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE