ΠτΔ σε Λαβρόφ: «Δεν υπάρχουν επιλογές όταν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο»

ΠτΔ σε Λαβρόφ: «Δεν υπάρχουν επιλογές όταν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο»

Το μήνυμα ότι «δεν υπάρχουν επιλογές όταν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο», έστειλε σήμερα (19/1) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε ότι, «η φιλική κατ’ άλλα χώρα Ρωσία, μας υποχρέωσε να ακολουθήσουμε τις συλλογικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν μπορεί να ανέμενε ότι θα μπορούσε να είμαστε το στίγμα της Ευρώπης, δηλαδή οι διαφωνούντες με τα μέτρα που καθολικά αποφασίζονται.

Περαιτέρω ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφού ευχαρίστησε την Ρωσία για τη στήριξή της στο Κυπριακό, διεμήνυσε πως «δεν υπάρχουν επιλογές όταν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο».

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE